Τριάντα διασωληνωμένοι με covid-19 στην Κρήτη

Σταθερά υψηλός παραμένει ο αριθμός των διασωληνωμένων ασθενών με covid-19 στις μονάδες εντατικής θεραπείας των νοσοκομείων της Κρήτης. Και σήμερα οι διασωληνωμένοι ασθενείς παραμένουν τριάντα, όπως και χθες, ενώ συνολικά οι νοσηλευόμενοι ασθενείς στις ΜΕΘ Covid-19 ανέρχονται στους τριάντα τρεις.

Ωστόσο, αποκλιμάκωση σε σχέση με την χθεσινή ημέρα, παρουσιάζει σήμερα Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου ο συνολικός αριθμός των νοσηλειών covid-19 στο νησί. Σήμερα οι νοσηλευόμενοι ασθενείς είναι εκατόν σαράντα τέσσερις, εννέα λιγότεροι από χθες. Οι περισσότεροι από αυτούς παραμένουν στα δύο νοσοκομεία του Ηρακλείου, αλλά το νοσοκομείο των Χανίων με σαράντα ασθενείς, από τους οποίους οι πέντε είναι διασωληνωμένοι στη ΜΕΘ, έχει την αρνητική πρωτιά σε επίπεδο Κρήτης.

Στο ΠΑΓΝΗ νοσηλεύονται τριάντα έξι ασθενέις, με τους δεκατέσσερις διασωληνωμένους στη ΜΕΘ και στο Βενιζέλειο τριάντα οκτώ, με εννέα στη ΜΕΘ εκ των οποίων επτά είναι διασωληνωμένοι.
Μεγάλη πίεση ασκείται και στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου σήμερα νοσηλεύονται συνολικά είκοσι ασθενείς, με τους τρεις στη ΜΕΘ, από τους οποίους δύο είναι διασωληνωμένοι. Εννέα ακόμη ασθενείς βρίσκονται στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου, από τους οποίους δύο είναι διασωληνωμένοι, ενώ και στο νοσοκομείο της Σητείας νοσηλεύεται ένα άτομο στην κλινική covid-19.

Στα νοσοκομεία της Ιεράπετρας και της Νεάπολης δεν υπάρχουν σήμερα νοσηλείες ασθενών με κορονοϊό.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος