Τρία αδέλφια μεταξύ των τεσσάρων συλληφθέντων για ναρκωτικά

Χειροπέδες σε τρία αδέλφια και έναν ακόμη νεαρό πέρασαν χθες(14/12) οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου. Οι τέσσερις νεαροί, τρεις αδελφοί 19, 27 και 28 ετών, καθώς και ακόμη ένας 20χρονος κατηγορούνται για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες για τη δράση τους, τους παρακολουθούσαν και χθες το απόγευμα(14/12), στην περιοχή του Κατσαμπά, στο Ηράκλειο, την ώρα που δύο από τους εμπλεκόμενους έκρυβαν μια συσκευασία με ναρκωτικές ουσίες σε υπαίθριο χώρο, προχώρησαν στη σύλληψή τους.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι στα αυτοκίνητα, τα σπίτια και τις αποθήκες των συλληφθέντων, στη διάρκεια των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 946 γραμμάρια κάνναβη, μικροποσότητα κοκαΐνης, 76 δισκία και 18 φιαλίδια αναβολικών σκευασμάτων, 590 ευρώ ως προερχόμενα από παράνομες δραστηριότητες, πιστόλι κρότου με τον γεμιστήρα του, δύο ζυγαριές ακριβείας και δύο κινητά τηλέφωνα. Ακόμη, κατασχεθήκαν δύο ΙΧΕ αυτοκίνητα ως μέσα διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος