Το βραβείο στη μνήμη της Βιργινίας Μανασάκη

Δόθηκε στη δημοσιότητα η αναλυτική προκήρυξη του εθνικού, ετήσιου βραβείου στην μνήμη της Βιργινίας Μανασάκη, που είχε αποφασίσει ομόφωνα η εκτελεστική επιτροπή του Ενιαίου Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων Κρήτης.

Το βραβείο ύψους 3.000 ευρώ απευθύνεται σε υποψήφιους διδάκτορες, η εργασία των οποίων αναφέρεται σε θέματα που άπτονται της διαχείρισης των απορριμμάτων, περιβαλλοντικών και ενεργειακών ζητημάτων. Οι αιτήσεις από τους διδακτορικούς φοιτητές πρέπει να κατατεθούν μέχρι τις 28 Σεπτεμβρίου.
«Η αείμνηστη Βιργινία μας εμπνέει ακόμα και μετά που έφυγε από κοντά μας. Αυτό το βραβείο είναι μια ελάχιστη ένδειξη τιμής σε ένα στέλεχος του Ε.Σ.Δ.Α.Κ. που με τη δράση του τόσο στο Σύνδεσμο, όσο και ως Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης, άφησε ένα ανεξίτηλο αποτύπωμα στον τόπο μας και όχι μόνο», ανέφερε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Χάρης Μαμουλάκης τονίζοντας: «Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι το συγκεκριμένο βραβείο, εκτός από τον έντονα συμβολικό του χαρακτήρα, θα συμβάλει στην ανάδειξη των θεμάτων της ορθολογικής διαχείρισης των απορριμμάτων, της κυκλικής οικονομίας, της ενεργειακής και περιβαλλοντικής ανάπτυξης της Κρήτης».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος