Ηράκλειο: Κυβερνητικό κλιμάκιο στις σεισμόπληκτες περιοχές

Στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στις σεισμόπληκτες περιοχές θα βρεθεί σήμερα το απόγευμα κυβερνητικό κλιμάκιο με επικεφαλής τον υφυπουργό αρμόδιο για θέματα Κρατικής Αρωγής και Αποκατάστασης από Φυσικές Καταστροφές, Χρήστο Τριαντόπουλο, και τη συμμετοχή των υφυπουργών Πολιτικής Προστασίας Ευάγγελο Τουρνά και Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Η επίσκεψη θα ξεκινήσει στις 2 το μεσημέρι με μια απολογιστική συνάντηση που έχει προγραμματιστεί στο αεροδρόμιο “Νίκος Καζαντζάκης” για τις έως τώρα ενέργειες της Κυβέρνησης με σκοπό την ανακούφιση των σεισμόπληκτων και τον προγραμματισμό των επόμενων κυβερνητικών πρωτοβουλιών.

Παρόντες θα είναι και εκπρόσωποι των μεγάλων χορηγών, που ευαισθητοποιήθηκαν αμέσως και ανταποκρίθηκαν με προσφορές σε σχολικές αίθουσες, οικίσκους και άλλες παροχές προς τους πληγέντες.

Στο μεταξύ με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός γνωστοποιεί, πως ο πρόεδρος της ομάδας Βαγγέλης Μαρινάκης προχώρησε σε δωρεά οικίσκων για τα σχολεία Αρκαλοχωρίου και Καστελίου.
Η δωρεά αφορά σε 12 σχολικές αίθουσες και τις απαραίτητες ακόμα βοηθητικές αίθουσες για άλλες υποδομές στο Γενικό Λύκειο Αρκαλοχωρίου και 9 σχολικές αίθουσες και τις απαραίτητες ακόμα αίθουσες για τις υποδομές, στο Γενικό Λύκειο Καστελίου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος