Την Κυριακή το Run Greece Ηράκλειο

Χιλιάδες Κρητικοί, μικροί και μεγάλοι, θα συμμετάσχουν την ερχόμενη Κυριακή, στον αγώνα Run Greece Ηράκλειο ο οποίος φέτος διεξάγεται στην παραλιακή λεωφόρο και όχι στο κέντρο της πόλης, λόγω των έργων που εκτελούνται εκεί. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 10 το πρωί από την οδό Σπύρου Μουστακλή, με τον δρόμο 10 χιλιομέτρων ανδρών γυναικών, στις 12 παρά τέταρτο θα διεξαχθεί ο δρόμος παιδιών 1100 μέτρων και στις 12, ο δρόμος 5.000 χιλιομέτρων. Ο τερματισμός θα είναι μέσα στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Η προθεσμία για συμμετοχή στον αγώνα λήγει αύριο. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέλθουν στο Κέντρο Εγγραφών που φιλοξενείται στο Παγκρήτιο Στάδιο, σήμερα από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 8 το βράδυ και αύριο από τις 10 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Λόγω του αγώνα, θα απαγορευτεί η κυκλοφορία στην παραλιακή λεωφόρο, ενώ θα υπάρξουν αλλαγές στην κίνηση των οχημάτων, τμηματικά στην ευρύτερη περιοχή, από τις 7 το πρωί μέχρι τη 1.30 το μεσημέρι.

Η διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι συμμετέχοντες στον αγώνα είναι η εξής:

Εκκίνηση των δρομέων από την οδό Σπύρου Μουστακλή (νότια πλευρά του Παγκρήτιου σταδίου), στη συνέχεια εισέρχονται στην παραλιακή λεωφόρο και συγκεκριμένα στην οδό Ελευθέριου Βενιζέλου (πρώην Παναγιωτάκη) και στη συνέχεια στην οδό Σοφοκλή Βενιζέλου, με κατεύθυνση προς το «Τάλως».

Επί της οδού Σοφοκλή Βενιζέλου, στο ύψος της οδού Χάνδακος, γίνεται αναστροφή και επιστρέφουν με κατεύθυνση προς το Παγκρήτιο στάδιο, πάλι μέσω των οδών Σοφοκλή Βενιζέλου, Ελευθέριου Βενιζέλου (πρώην Παναγιωτάκη) και Σπύρου Μουστακλή, εισέρχονται και τερματίζουν μέσα στο Παγκρήτιο στάδιο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος