Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 19χρονο

Ένας 19χρονος είναι το τελευταίο θύμα στο βωμό της ασφάλτου στην Κρήτη. Ο νεαρός έχασε τα ζωή του τα ξημερώματα, όταν το δίκυκλο που οδηγούσε, με κατεύθυνση από το Γάζι προς το Ηράκλειο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, βγήκε από την πορεία του και χτύπησε στο κράσπεδο διαχωριστικής νησίδας, στη λεωφόρο 62 Μαρτύρων του Ηρακλείου. Ο άτυχος νεαρός, ο οποίος εργαζόταν σε ξενοδοχείο ως μάγειρας, βρέθηκε αιμόφυρτος στο οδόστρωμα, όπου άφησε την τελευταία του πνοή. Είναι το 43ο θύμα τροχαίου δυστυχήματος στο νησί από την αρχή του χρόνου.
Λίγες ώρες αργότερα, στις 09.30 το πρωί, έξω από την Τύλισσο του Δήμου Μαλεβιζίου, στο ύψος του γηπέδου του χωριού ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα είχε σαν αποτέλεσμα να τραυματιστεί, ευτυχώς όχι σοβαρά, ένας 86χρονος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα αυτοκίνητο, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, βγήκε από την πορεία του και βρέθηκε σε χωράφι, όπου εκείνη την ώρα εργαζόταν ο ηλικιωμένος. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.
Χθες το απόγευμα ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα συνέβη στο Γάζι, με απότέλεσμα τον τραυματισμό δύο ατόμων. Δίκυκλο συγκρούστηκε με ΙΧ με συνέπεια να τραυματιστεί ο μοτοσικλετιστής, αλλά και μια πεζή γυναίκα που έτυχε εκείνη τη στιγμή να διέρχεται από το σημείο του τροχαίου. Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν από το ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος