Σύσκεψη για το μέλλον εργαζομένων

Το μέλλον των 35 εργαζομένων του Δήμου Ηρακλείου που ανήκουν στους προσωρινούς πίνακες επιτυχόντων του ΑΣΕΠ το 2008, εξετάστηκε σε σύσκεψη που έγινε χθες στο Εργατικό Κέντρο.

Η κυβέρνηση- όπως ειπώθηκε- έχει εκφράσει την επιθυμία να λύσει το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί, ενώ ο δήμος συμφωνεί με τη σχετική τροπολογία, σημειώνοντας όμως πως πρέπει να πληρώνονται από τα τακτικά έσοδα.
Στη σύσκεψη πήραν μέρος ο δήμαρχος Ηρακλείου, Βασίλης Λαμπρινός, ο αντιδήμαρχος Κώστας Βαρδαβάς, ο πρόεδρος του ΕΚΗ, Στέλιος Βοργιάς και οι βουλευτές, Σωκράτης Βαρδάκης και Νίκος Ηγουμενίδης του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλης Κεγκέρογλου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Σπύρος Δανέλης του Ποταμιού και Μανόλης Συντυχάκης του ΚΚΕ.
Όλοι οι συμμετέχοντες Βουλευτές εξέφρασαν την βούληση τους για στήριξη της συγκεκριμένης νομοθετικής ρύθμισης, ενώ το ΕΚΗ, όπως ανακοίνωσε, θα εξακολουθήσει να παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις έως και την τελική λύση του προβλήματος των εργαζομένων, που θα επιτευχθεί με την ψήφιση της τροπολογίας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος