Συρρέει κόσμος στην Παναγίτσα για τα ιερά λείψανα

Πλήθος πιστών, επισκέπτεται από χθες το πρωί, τον Ιερό Ναό της Παναγίτσας στην περιοχή του Μασταμπά, προκειμένου να προσκυνήσει το άφθαρτο χέρι της Αγίας Μυροφόρου Μαρίας της Μαγδαληνής και το τεμάχιο του Τιμίου Ξύλου από την Ιερά Μονή Σίμωνος Πέτρας του Αγίου Όρους τα οποία έγιναν δεκτά χθες στο Ηράκλειο, με την προσήκουσα τιμή.

 Συρρέει κόσμος στην Παναγίτσα για τα ιερά λείψανα

Σήμερα στις 6 το απόγευμα θα τελεστεί εσπερινός και οι χαιρετισμοί στον Τίμιο Σταυρό. Αύριο θα τελεστούν, στις 7 το πρωί, ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Πανοσιολογιώτατου Αρχιεμανδρίτη π. Βαρθολομαίου Βογιατζόγλου, ηγουμένου της Ιεράς Μονής Επανωσήφη και στις 6 το απόγευμα, εσπερινός και ιερά Παράκληση για τους μαθητές και τους υποψηφίους των πανελληνίων εξετάσεων.

Την Κυριακή 29 Απριλίου θα τελεστεί Όρθρος και Θεία Λειτουργία στις 7 το πρωί, ιερουργούντος του Πανοσιολογιώτατου Αρχιμανδρίτου του Οικουμενικού Θρόνου π. Μεθοδίου Βερνιδάκη, πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης και ώρα 18.00 το απόγευμα θα τελεστεί εσπερινός και χαιρετισμοί της Αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής.

 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος