Το θέμα των σχεδίων πόλης στον Άγιο Νικόλαο τα οποία έχουν βαλτώσει εδώ και χρόνια, εξετάστηκε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Αντιπεριφέρεια Λασιθίου.
Κατά την διάρκεια της σύσκεψης, ανακοινώθηκε ότι η σύνταξη των γεωλογικών μελετών και ρεμάτων αποτελεί υποχρέωση της Περιφέρειας και βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ αναλήφθηκε η δέσμευση να εξετάσουν εκ νέου οι υπηρεσίες τις συμβάσεις των σχεδίων που έχουν τα λιγότερα νομικά ζητήματα, προκειμένου να συνεχίσει η υλοποίηση τους, μετά τις απαραίτητες νομικές προσθήκες που θα γίνουν.
Σύντομα ανέφερε ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου, Αντώνης Ζερβός, θα έχουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα στο Δημοτικό Συμβούλιο και ασφαλώς θα είμαστε σε θέση να πληροφορηθούμε το βαθμό ωριμότητας κάθε μελέτης».
Στη σύσκεψη εκτός του κ. Ζερβού πήραν μέρος, ο αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου, Γιάννης Γουλιδάκης, η αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών, Μαρία Χανιωτάκη- Μυλωνάκη, ο εντεταλμένος σύμβουλος Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Κρήτης, Νίκος Ξυλούρης, και ο αναπληρωτής διευθυντής Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού, Μαρίνος Κριτσωτάκης.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος