Συνάντηση στην Περιφέρεια για τον τουρισμό

Συνάντηση με φορείς του τουρισμού πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Κρήτης, με σκοπό την ανάπτυξη δράσεων και καλών πρακτικών βιωματικού τουρισμού, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Οικοδομώντας Περιφερειακές Δράσεις για νέα ανάπτυξη του Τουρισμού» του Interreg.

Το Πρόγραμμα BRANDTOUR, στοχεύει στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των τοπικών τουριστικών επιχειρήσεων μέσω της ανάπτυξης και προώθησης εξατομικευμένων τουριστικών πακέτων-προϊόντων. Παράλληλα, με την ανταλλαγή καλών πρακτικών με άλλες Περιφέρειες και χώρες, επιτυγχάνεται η προβολή των τουριστικών προορισμών της Κρήτης, καθώς και η προώθηση καινοτόμων δράσεων από φορείς του τουρισμού.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η Ελένη Χατζηγιάννη Δντρια Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού και Συντονίστρια του BRANDTOUR ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους φορείς για το πρόγραμμα και τους στόχους της διαπεριφερειακής συνεργασίας, προκειμένου να παρουσιαστούν και να συζητηθούν καλές πρακτικές βιωματικού τουρισμού στην Κρήτη, με ανάπτυξη αλυσίδων αξίας στον τουριστικό κλάδο.
Παρουσιάσεις- προτάσεις κατατέθηκαν από τον Δήμαρχο Αρχανών-Αστερουσίων Εμμ Κοκοσάλη, τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού Αγ. Νικολάου Χάρη Αλεξάκη, τον Αντιδήμαραχο Τουρισμού Δ Ηρακλείου GA Garancini, από την Σ. Πολυχρονάκη στέλεχος του Δ. Χανίων, από τον Π. Καλιάνη εκ μέρους του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, από τον Β. Ζησιμόπουλο, εκπρόσωπο της Cosa Nostrum και από τον Ράμι Μασούντ, εκπρόσωπο της κρασιού Walker Κρήτης.
Στη συνάντηση συμμετείχαν ακόμη τα μέλη της Ομάδας Εργασίας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ