Συνάντηση για το εμπορικό λιμάνι

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όσες επιχειρήσεις χρησιμοποιούν το λιμάνι του Ηρακλείου για τη διακίνηση προϊόντων από και προς την Κρήτη, συζητήθηκαν στη διάρκεια συνάντησης των μελών της ειδικής επιτροπής που έχει συστήσει το Επιμελητήριο Ηρακλείου με τους εκπροσώπους της Ένωσης Ναυτικών Πρακτόρων.

Στη διάρκεια της συνάντησης έγινε αναφορά σε λειτουργικά θέματα που δυσχεραίνουν την εξυπηρέτηση των επιχειρήσεων, όπως το ωράριο λειτουργίας και η έλλειψη προσωπικού, καθώς και σε άλλα ζητήματα, όπως οι χρεώσεις προς τις επιχειρήσεις που καθιστούν το λιμάνι Ηρακλείου λιγότερο ανταγωνιστικό.
Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Μανώλης Φραγκάκης Α’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, ο Μανώλης Σφυρής, Γενικός Γραμματέας του Επιμελητηρίου, ο Γιώργος Αντωνογιαννάκης, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου και του ΟΛΗ και οι ναυτικοί πράκτορες, Ιωάννης Αδάμης, Πέτρος Πετρίδης και Ζαχαρίας Σταυράκης.
Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συντάξουν υπόμνημα με προτάσεις προς τον ΟΛΗ το οποίο θα κατατεθεί σε προγραμματισμένη συνάντηση με τη Διοίκησή του τη Μεγάλη Τρίτη.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος