Συναγερμός στο αεροδρόμιο Ηρακλείου από αδιαθεσία 24χρονης

Συναγερμός σήμανε χθες στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» του Ηρακλείου, όταν νεαρή επιβάτης που ταξίδεψε από τη Μαδρίτη στην Αθήνα και από εκεί στο Ηράκλειο, ενημέρωσε το πλήρωμα ότι αισθάνεται αδιαθεσία.

Ενημερώθηκαν ο ΕΟΔΥ αλλά και το ΕΚΑΒ, για την περίπτωση που η κοπέλα χρειαστεί μεταφορά, και δόθηκε οδηγία να παραμείνει προληπτικά στο σπίτι της και σε καραντίνα. Η ίδια μεταφέρθηκε στο σπίτι της με ταξί  φορώντας μάσκα και λαμβάνοντας όλα τα μέτρα προφύλαξης.

Από μόνο του όμως το γεγονός κινητοποίησε τις αρχές του αεροδρομίου που προχώρησαν αμέσως στην απολύμανση των χώρων προκειμένου να προλάβουν το όποιο ενδεχόμενο.

Από την πλευρά της η αεροπορική εταιρία, σύμφωνα με το πρωτόκολλο, είναι υποχρεωμένη να ενημερώσει τον ΕΟΔΥ για το περιστατικό και να λάβει συγκεκριμένες οδηγίες για τους υπόλοιπους επιβάτες. Σύμφωνα με αυτές , η εταιρία ενημερώνει τους επιβάτες της πτήσης που κάθονταν στις δύο μπροστινές σειρές και στις δύο πίσω από τη θέση της 24χρονης, καθώς και τους επιβάτες στην ίδια σειρά με αυτήν. Σε αυτούς δίνονται οδηγίες, όπως τις καθορίζει ο ΕΟΔΥ, για το τι πρέπει να κάνουν τις επόμενες ημέρες.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος