Συμπλοκή Γάλλων τουριστών με σοβαρό τραυματισμό

Συμπλοκή μεταξύ Γάλλων τουριστών σημειώθηκε χθες το βράδυ σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά από σπασμένο μπουκάλι ένας 37χρονος, που σώθηκε την τελευταία στιγμή από τους γιατρούς στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.  

Η συμπλοκή ξεκίνησε για αδιευκρίνιστους λόγους με τον ένα αλλοδαπό να τραυματίζει με σπασμένο μπουκάλι τον ομοεθνή του, χτυπώντας τον στα πλευρά. Το θύμα μεταφέρθηκε με αιμορραγία στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί επισήμαναν ότι εάν καθυστερούσε λίγο δεν θα ήταν τώρα στη ζωή. Κατάφεραν όμως να σταματήσουν την αιμορραγία και τώρα νοσηλεύεται στη χειρουργική κλινική.

Αστυνομικοί του τμήματος Χερσονήσου κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν 13 άτομα, ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε κοινή οικία που διέμεναν οχτώ από τους αλλοδαπούς, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και 13,16 γραμμάρια κάνναβης σε μορφή σοκολάτας.

Κουρεύτηκε για να γλυτώσει

Υπήρξε όμως πρόβλημα με τον αυτουργό του τραυματισμού γιατί από τις κάμερες ασφαλείας που έλεγξαν οι αστυνομικοί, διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για άτομο με μακριά μαλλιά δεμένα σε κοτσίδα. Τελικά μετά από περαιτέρω έλεγχο διαπίστωσαν ότι ο δράστης ήταν ανάμεσα στους συλληφθέντες, αλλά είναι κόψει τα μαλλιά του για να αποφύγει τις συνέπειες.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα με τον 24χρονο δράστη να παραπέμπεται στο αυτόφωρο δικαστήριο, με την κατηγορία της πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών. Μαζί του θα δικαστούν επίσης με την κατηγορία της απλής σωματικής βλάβης ακόμα 4 νεαροί, από τους συνολικά 13 συλληφθέντες.
Η δίκη τους πήρε αναβολή για τις 24 Αυγούστου, προκειμένου να συμπληρωθεί η σχετική δικογραφία και με την ιατροδικαστική εξέταση για τον 37χρονο, που εξακολουθεί να νοσηλεύεται.
Οι υπόλοιποι 8, που κατηγορούνται για υπόθαλψη εγκληματία, αφέθηκαν ελεύθεροι με την δικάσιμο να προσδιορίζεται για τον Οκτώβριο του 2021.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος