Στην επιχορήγηση επιχειρήσεων προκειμένου να πάρουν μέρος στην έκθεση «Γκρέκα Πανόραμα», που θα πραγματοποιηθεί στη Βαρσοβία 2 με 4 Δεκεμβρίου, προχωρεί το Επιμελητήριο Ηρακλείου, καλώντας τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέχρι τις 31 Οκτωβρίου.
Η Έκθεση διεξάγεται με επιτυχία τα τελευταία χρόνια σε χώρες της Σκανδιναβίας και την Πολωνία, ξεπερνώντας πέρυσι τους 5000 επισκέπτες, οι οποίοι έδειξαν έντονο ενδιαφερόταν για Ελληνικά και Κυπριακά προϊόντα και υπηρεσίες. Φέτος, η έκθεση συνδέει τη Γαστρονομία με τον Τουρισμό διοργανώνοντας παράλληλα φεστιβάλ γεύσεων.
Να σημειωθεί ότι η πέρυσι, ο αριθμός των Πολωνών επισκεπτών στην Ελλάδα αυξήθηκε κατά 50% από την προηγούμενη χρονιά, ενώ την περίοδο 2009-2014 οι Ελληνικές εξαγωγές στην Πολωνία έφτασαν τα 300.000.000 ευρώ.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος