Στραγγάλισε τη γυναίκα του στην Σητεία

Θύμα στραγγαλισμού από τον πρώην σύζυγό της έπεσε χθες το μεσημέρι μια 32χρονη στη Σητεία. Ο 36χρονος δράστης πήγε στο σπίτι του θύματος, λογομάχησε με την πρώην σύζυγό του και τη σκότωσε ενώ στο διπλανό δωμάτιο ήταν τα παιδιά τους, ηλικίας 18 και 6 μηνών.

Το θύμα που είχε φύγει από το σπίτι του συζύγου της τις γιορτές των Χριστουγέννων, λόγω του βίαιου χαρακτήρα του, τον ειδοποίησε προκειμένου να μεταφέρουν τα παιδιά σε παιδίατρο επειδή ήταν άρρωστα. Ο δράστης πήγε στο σπίτι λογομάχησε με την 32χρονη και αφού τη χτύπησε και στη συνέχεια τη στραγγάλισε. Αμέσως πήγε στην αστυνομία και είπε ότι χτύπησε την πρώην σύζυγό του, αλλά δεν αναφέρθηκε στο στραγγαλισμό.
Λίγη ώρα αργότερα πήγε στο σπίτι ο αδελφός του θύματος. Ακούγοντας τα κλάματα των παιδιών μπήκε μέσα και βρήκε νεκρή την αδελφή του και ειδοποίησε την αστυνομία.
Να σημειωθεί ότι σε βάρος του έχει σχηματιστεί στο παρελθόν δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος του θύματος. Μάλιστα αυτός ήταν ο δεύτερος γάμος του. Από τον πρώτο γάμο έχει ακόμη ένα παιδί 13 ετών που φέρεται να κακοποιούσε.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος