Στον εισαγγελέα ο ξενοδοχοϋπάλληλος για τον βιασμό

Στον εισαγγελέα Ηρακλείου οδηγείται σήμερα, ο 33χρονος ξενοδοχοϋπάλληλος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τον βιασμό νεαρής συναδέλφου του. Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου η 23χρονη, η οποία φέρει σημάδια από μώλωπες και εκδορές, το περιστατικό συνέβη προχθές το πρωί, σε αγροτική περιοχή κοντά στο ξενοδοχείο όπου εργάζονται και οι δύο στην Χερσόνησο.
Η νεαρή κοπέλα εντοπίστηκε προχθές το πρωί να περπατάει σε άσχημη κατάσταση στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης. Μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου, όπου σε κατάσταση σοκ δεν ήταν σε θέση να πει τι ακριβώς της είχε συμβεί. Κλήθηκαν μέλη της οικογένειάς της, τα οποία την παρέλαβαν, για να επιστρέψουν όμως λίγες ώρες αργότερα στο Αστυνομικό Μέγαρο, όπου ενημέρωσαν τους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ότι η 23χρονη τους εξομολογήθηκε τον βιασμό της. Η κοπέλα με την σειρά της, επιβεβαίωσε το γεγονός και υπέδειξε τον 33χρονο συνάδελφό της, ο οποίος εκτελεί χρέη οδηγού, μεταφέροντας το προσωπικό στο ξενοδοχείο, ως τον δράστη της αποτρόπαιας πράξης.
Ο 33χρονος ο οποίος συνελήφθη χθες το πρωί, όταν μετέβη στο ξενοδοχείο για να πιάσει δουλειά, αρνείται ότι βίασε την νεαρή κοπέλα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος