Στο Κέντρο Υγείας 15χρονος που “τα έπινε” σε καφενείο – Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης στο Ηράκλειο

Σε κατάσταση μέθης μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μοιρών 15χρονος, ο οποίος χθες το μεσημέρι (11/11) πήγε σε καφενείο της περιοχής, όπου κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Ο ανήλικος αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο τοπικό κέντρο υγείας από τον ιδιοκτήτη του καφενείου, ενώ ειδοποιήθηκε και η μητέρα του. Αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες επέστρεψε στο σπίτι του.

Ο ιδιοκτήτης του καφενείου συνελήφθη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, ενώ είναι αντιμέτωπος και με τα τσουχτερά νέα πρόστιμα για την παραβίαση των μέτρων περιορισμού διασποράς του κορονοϊού, δεδομένου ότι ο 15χρονος ήταν ανεμβολίαστος και δεν είχε στη διάθεσή του αρνητικό διαγνωστικό τεστ. Σε βάρος του επιχειρηματία επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ, ενώ το καφενείο θα παραμείνει κλειστό για δύο εβδομάδες.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα Ηρακλείου.

Στο μεταξύ, το προηγούμενο 24ωρο έγιναν 2.515 έλεγχοι από την ΕΛ.ΑΣ. για την τήρηση των μέτρων αποφυγής της διασποράς του κορονοϊού. Επιβλήθηκαν 10 πρόστιμα σε υπαλλήλους καταστημάτων – κυρίως υγειονομικού ενδιαφέροντος – για μη χρήση μάσκας καθώς και ένα ακόμη για μη ανάρτηση σε επιχείρηση της πινακίδας αναγραφής του μέγιστου επιτρεπόμενου αριθμού πελατών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος