Στο δήμαρχο Ηρακλείου μέλη της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τάε Κβο Ντο

Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής και Ελληνικής Ομοδπονδίας Τάε Κβο Ντο, επισκέφθηκε σήμερα Δευτέρα το δήμαρχο Ηρακλείου, Βασίλη Λαμπρινό, ενόψει της διοργάνωσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το οποίο θα διεξαχθεί στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου  (Δύο Αοράκια) από 23 έως 31 Οκτωβρίου.

Ο Δήμαρχος καλωσόρισε στο Ηράκλειο τα μέλη της Ευρωπαϊκής και της Ελληνικής Ομοσπονδίας και εξέφρασε την πεποίθηση ότι η διοργάνωση θα είναι απολύτως επιτυχημένη.  Την ίδια  βεβαιότητα εξέφρασαν και τα μέλη της αντιπροσωπείας, τα οποία τόνισαν την άψογη συνεργασία που είχαν με τον Δήμο Ηρακλείου στην διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Τάε Κβο Ντο τον Φεβρουάριο του 2020, ενώ στάθηκαν ιδιαίτερα και στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις που συνάντησαν στα Δύο Αοράκια.

Για την συγκεκριμένη διοργάνωση αναμένονται στο Ηράκλειο περισσότεροι από 1.500 αθλητές και αθλήτριες, απ’ ολόκληρη την Ευρώπη.

Η αντιπροσωπεία τις επόμενες μέρες θα επισκεφθεί και τις εγκαταστάσεις όπου θα διεξαχθεί το Ευρωπαϊκό.

Η αντιπροσωπεία, αποτελείται από τους, Μάριο Μπογκντάνοφ, αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, Ερτζίλι Σιτνίλσκι, μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας και αρμόδιο σε θέματα διαιτησίας, Μιχάλη Ζωγράφο, πρόεδρο της Ελληνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Τάε Κβο Ντο, Αναστάσιο Βαλασιάδη, πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής του Ευρωπαϊκού, Παρασκευή Βασιλειάδη, Γ.Γ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας, Ηλία Τζανίδη, επικεφαλής της τοπικής Οργανωτικής Επιτροπής του Ευρωπαϊκού, Δέσποινα Πλευράκη, μέλος της τοπικής Οργανωτικής Επιτροπής και τον Χρυσολόγη Βασιλιά,  εκπρόσωπο της αθλητικής εταιρείας που στηρίζει την διοργάνωση.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος