Έργα ζωγραφικής του γιατρού και ζωγράφου, Μιχάλη Τσαπάκη, εκτίθενται στην έκθεση που πραγματοποιείται στη γενέτειρα του, στην Κασταμονίτσα. Στην αίθουσα «Κωστής Μανουσάκης», παρουσιάζονται περισσότερες από 50 δημιουργίες του και η έκθεση θα είναι επισκέψιμη όλο το Καλοκαίρι.
«Η Κασταμονίτσα παράγει πολιτισμό και είναι ιδιαίτερη η χαρά αλλά και η συγκίνηση μου για το ενδιαφέρον όλων στην διοργάνωση της έκθεσης στο χωριό μου. Από εδώ ξεκίνησα, εδώ είναι τα όνειρα μου», δήλωσε ο γιατρός- ζωγράφος Μιχάλης Τσαπάκης. Ο ίδιος συνδύασε την ιατρική με την τέχνη και όπως είπε η τέχνη, του δίνει έμπνευση, δύναμη και έχει εκατοντάδες έργα δημιουργήσει στον ελεύθερο χρόνο του.
Ο οφθαλμίατρος, Μιχάλης Τσαπάκης, μυήθηκε από μικρός στην τέχνη από τον θείο του γνωστό και αναγνωρισμένο ζωγράφο- αγιογράφο Δημήτρη Σαριδάκη, δημιουργό χιλιάδων εικόνων σε Αγ. Τίτο, Αγ. Δημήτριο και σε πολλούς άλλους ναούς σε όλη την Κρήτη.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος