Στήριξη από την Γιάννα Αγγελοπούλου- Δασκαλάκη για τη Σπιναλόγκα

Ευχαριστήρια επιστολή προς το δήμαρχο Αγίου Νικολάου, Αντώνη Ζερβό, απέστειλε η πρόεδρος  της επιτροπής «Ελλάδα 2021», Γιάννα Αγγελοπούλου- Δασκαλάκη, σε συνέχεια της επίσκεψης της στην περιοχή, δηλώνοντας παρούσα στην προσπάθεια που έχει αναληφθεί για την ένταξη της Σπιναλόγκας, στον κατάλογο των Μνημείων Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO.

Συγκεκριμένα η κα. Αγγελοπούλου αναφέρει:

«Με τον Άγιο Νικόλαο, μια από τις ομορφότερες και δημοφιλέστερες πόλεις της Ελλάδας, με συνδέουν πολλές αναμνήσεις, που πάνε πίσω στο χρόνο. Με όλους εσάς, με συνδέει η κοινή αγάπη για την Κρήτη και η πίστη ότι οι Κρητικοί δεν το βάζουν ποτέ κάτω, όσες προκλήσεις κι αν βρεθούν στο δρόμο τους.

Στην πρόσφατη επίσκεψή μου, ως Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», είχα την ευκαιρία να διαπιστώσω, για άλλη μια φορά, την ικανότητά σας να μετασχηματίζετε αυτές τις προκλήσεις σε ευκαιρίες.

Οι προτάσεις σας για τον Εορτασμό των 200 χρόνων από την Επανάσταση, απόλυτα εναρμονισμένες με την Ιστορία, τον Πολιτισμό και την ισχυρή ταυτότητα της πόλης, ανοίγουν ένα παράθυρο προόδου και ανάπτυξης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος