ertnews.gr

Στην Κρήτη οι πολιτικοί αρχηγοί ενόψει εκλογών

15/05 12:38
Στην Κρήτη οι πολιτικοί αρχηγοί ενόψει εκλογών

Με περιοδείες και ομιλίες των πολιτικών αρχηγών στην Κρήτη κορυφώνεται η προεκλογική μάχη ενόψει των ευρωεκλογών και των αυτοδιοικητικών εκλογών της 26ης Μαΐου.
Ο κύκλος των προεκλογικών συγκεντρώσεων των πολιτικών αρχηγών θα κλείσει με τον πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος το απόγευμα της ερχόμενης Πέμπτης, 23 Μαΐου, θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στην πλατεία Ελευθερίας του Ηρακλείου.
Από το μεσημέρι του ερχόμενου Σαββάτου θα βρίσκεται στην Κρήτη και ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος θα επισκεφθεί το Ηράκλειο και στη συνέχεια θα μεταβεί στα Χανιά, όπου την Κυριακή θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στο Παλιό Ενετικό Λιμάνι.
Το Σάββατο θα βρεθεί στο Ηράκλειο η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, η οποία, στις 7:30 το απόγευμα θα μιλήσει στο κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης».
Μία μέρα νωρίτερα, την Παρασκευή, στις 8:30 το βράδυ, στο Μεΐντάνι, θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Ηράκλειο, με ομιλητή τον γραμματέα του κόμματος Δημήτρη Κουτσούμπα.
Το Ηράκλειο και το Λασίθι επισκέπτεται σήμερα ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος χθες βρέθηκε στο Ρέθυμνο, όπου είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Γιώργη Μαρινάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version