Δυναμική παρουσία στην μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών στον κόσμο, στην Anuga 2017, στην Κολωνία της Γερμανίας, 12 επιχειρήσεις – μέλη του Επιμελητηρίου Ηρακλείου.
Εκπρόσωποι των κρητικών επιχειρήσεων είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε κατ’ ιδίαν συναντήσεις με εισαγωγείς/διανομείς του κλάδου τροφίμων & ποτών στη Γερμανία, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στο πλαίσιο της έκθεσης.
“Brokerage events όπως αυτά με σύνδεση επιχειρήσεων με προκαθορισμένα προφίλ συνεργασιών αποτελούν δυνατό, δωρεάν εργαλείο στα χέρια των επιχειρήσεων”, δήλωσε ο Α’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου κ. Μανώλης Φραγκάκης, ο οποίος βρίσκεται στην Κολωνία ως επικεφαλής της επιχειρηματικής αποστολής του Επιμελητηρίου.
“Για το λόγο αυτό”, συμπλήρωσε ο κ. Φραγκάκης, “ενθαρρύνουμε όλα τα μέλη μας να επικοινωνήσουν με τα στελέχη του Επιμελητηρίου – κ. Καλλιάνη (2810 -247049) και κα Μπάκιντα (2810 -247021) – ώστε να εγγραφούν στην πλατφόρμα του Enterprise Europe Network και να έχουν άμεση επαφή με επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται για τα κρητικά προϊόντα “.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος