ertnews.gr

Στάσεις εργασίας από τους δικαστικούς υπαλλήλους

10/02 11:52
Στάσεις εργασίας από τους δικαστικούς υπαλλήλους

Σε δίωρες στάσεις εργασίας, από τις 9 ως τις 11 το πρωί, προχωρούν από σήμερα έως και την Τετάρτη οι δικαστικοί υπάλληλοι του Ηρακλείου, συμμετέχοντας στις πανελλαδικές κινητοποιήσεις του κλάδου.

Οι δικαστικοί υπάλληλοι προειδοποιούν με κλιμάκωση και ζητούν, μεταξύ άλλων, την άμεση κάλυψη των οργανικών κενών και την επαναθεσμοθέτηση του επιδόματος ειδικών συνθηκών.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του συλλόγου:
«Ο Σύλλογος μας, υλοποιώντας απόφαση της Γενικής του Συνέλευσης, αποφάσισε την συμμετοχή των Δικαστικών Υπαλλήλων της Πρωτοδικειακής Περιφέρειας Ηρακλείου στις δίωρες Διακοπές εργασιών (09:00-11:00 π.μ.), που έχει ήδη αποφασίσει ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος (Ο.Δ.Υ.Ε.). Σε τοπικό επίπεδο αποφασίσαμε τη συμμετοχή μας στις κινητοποιήσεις αυτές , από τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020 μέχρι και την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020, κατά τις ώρες 09:00-11:00 π.μ., με επανεκτίμηση της περαιτέρω στάσης μας, μετά από νέα Γενική Συνέλευση των μελών μας. Κατά το δίωρο των κινητοποιήσεων θα απέχουμε από όλα τα καθήκοντά μας, στα οποία θα επανερχόμαστε με τη λήξη της διακοπής και έως τη λήξη του ωραρίου μας(15:00)».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version