Σεμινάριο στους οινοποιούς για τον κορονοϊό

Διαδικτυακό σεμινάριο, το οποίο συνδιοργανώθηκε από το Ινστιτούτο Αγροτικής Οικονομίας και Κοινωνιολογίας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ και το Δίκτυο Οινοποιών Κρήτης, με τη συμμετοχή των οινοποιών και των απασχολούμενων σε επισκέψιμα οινοποιεία, πραγματοποιήθηκε σήμερα για το θέμα των επιπτώσεων από τα μέτρα για το νέο κορονοϊό.

Η Μαρία Αλεμπάκη, ερευνήτρια του Ινστιτούτου, στην εισήγησή της με τίτλο: «Το αποτύπωμα της πανδημίας στον οινοτουρισμό και οι προκλήσεις για το Wines of Crete», παρουσίασε διεθνείς επιτυχημένες πρακτικές και παραδείγματα διαχείρισης της κρίσης COVID-19, δίνοντας στρατηγικές κατευθύνσεις για την επόμενη μέρα του οινοτουρισμού στην Κρήτη. Η διαδικτυακή διάλεξη τροφοδότησε έναν εποικοδομητικό διάλογο μεταξύ των μελών του Δικτύου Οινοποιών, σε σχέση με τις προκλήσεις που δημιουργεί η παρούσα συνθήκη και τα βήματα που απαιτούνται για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση αυτών.

Σεμινάριο στους οινοποιούς για τον κορονοϊό«Θεωρούμε σημαντικό τα μέλη μας, αλλά και οι εργαζόμενοι στον οινοτουριστικό κλάδο να ενημερώνονται, να επιμορφώνονται και να έχουν όσο το δυνατόν περισσότερα εφόδια για την αντιμετώπιση των εξελίξεων που συνεχώς αλλάζουν. Βρισκόμαστε σε μία ιδιαίτερη περίοδο, στην οποία πορευόμαστε έχοντας πάντα υπόψη μας τον άνθρωπο και την ασφάλεια. Και το σεμινάριο μας έδωσε πολύτιμες πληροφορίες για το πώς αντιμετωπίζουν τις προσκλήσεις των επιπτώσεων του COVID-19 σε παγκόσμιο επίπεδο, οινοποιεία και οργανώσεις. Θα συνεχίσουμε απρόσκοπτα την προώθηση του κρητικού κρασιού και τις δράσεις για την ανάδειξη της Κρήτης ως ενός ασφαλούς οινοτουριστικού προορισμού», δήλωσε ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Δικτύου, Νίκος Δουλουφάκης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος