Σε επτά μήνες η αποπεράτωση του κλειστού Άνω Βιάννου

Ξεκινούν οι εργασίες αποπεράτωσης του κλειστού γυμναστηρίου στην Άνω Βιάννο, μετά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης από τον δήμαρχο Βιάννου Παύλο Μπαριτάκη και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας.
Το έργο έχει προϋπολογισμό 510.000 ευρώ, χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Κρήτης και περιλαμβάνει την αποπεράτωση των οικοδομικών εργασιών, χρωματισμούς, τοποθέτηση κλιματισμού και θέρμανσης, πυρασφάλεια, τοποθέτηση κουφωμάτων, εξοπλισμού του γυμναστηρίου και διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου.

Ολοκληρωμένο το Κλειστό Γυμναστήριο θα περιλαμβάνει :
i. Αίθουσα αθλοπαιδιών και γυμναστικής ( ενιαίος χώρος με καθαρές διαστάσεις 22.70 x 34.00 μ. και απολύτως ελεύθερο ύψος τουλάχιστον 9.20 μέτρα, Η αίθουσα αθλοπαιδιών και γυμναστικής θα χρησιμοποιείται για προπόνηση γυμναστικής, καθώς και για τις παρακάτω αθλοπαιδιές :
– Καλαθοσφαίριση (BASKETBALL).
– Πετοσφαίριση (VOLLEYBALL).
– Συγκρότημα των βοηθητικών χώρων ( χώροι εξυπηρέτησης των αθλουμένων, των προπονητών, διαιτητών κτλ., τους χώρους διοικητικής υποστήριξης, την αποθήκη οργάνων και το μηχανοστάσιο.
– Θέσεις θεατών ( κερκίδες χωρητικότητας 250 θεατών)
– Xώρους εισόδου, χώρους υγιεινής ( W.C.) για το κοινό, ένα μικρό κυλικείο και μία αποθήκη.
– Περιβάλλον χώρος με περιμετρικό πεζοδρόμιο, ασφάλτινο δρόμο προσπέλασης, πλακοστρώσεις, σκάλες, ράμπες και εξωτερικούς διαδρόμους.

Ο Δήμαρχος Βιάννου σε δήλωση σου εξέφρασε την ικανοποίηση του για τον σημαντικό αυτό έργο που αφορά στην αθλητική υποδομή του Δήμου, το οποίο όπως τόνισε θα έχει παραδοθεί σε 7 μήνες για χρήση στους δημότες και ειδικότερα στην νεολαία. Όπως είπε ο Δήμαρχος ήταν ένας δύσκολος στόχος που επιτεύχθηκε με επιμονή και συλλογική προσπάθεια, προκειμένου να ξεπεραστούν ιδιαίτερα οι γραφειοκρατικές δυσκολίες, αλλά το κυριότερο να συνταχθεί η μελέτη αποπεράτωσης του έργου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος