Σχεδιάζουν μαρίνα στο Παγκρήτιο

Επαναφέρει η δημοτική αρχή Ηρακλείου το σχέδιο για τη δημιουργία μαρίνας στο Παγκρήτιο Στάδιο, αντί του κόλπου του Δερματά, όπου υπάρχουν ανοικτά αρχαιολογικά ζητήματα.
Ο δήμαρχος, Βασίλης Λαμπρινός, κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής ζήτησε να έρθει προς έγκριση στο δημοτικό συμβούλιο η μελέτη του μηχανικού Δημήτρη Ρομπογιαννάκη, που είχε εκπονηθεί για λογαριασμό του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης και η υλοποίησή της ήταν στα σχέδια της προηγούμενης δημοτικής αρχής του Γιάννη Κουράκη.
Όπως δήλωσε στην ΕΡΤ Ηρακλείου ο αρμόδιος για αθλητικά θέματα αντιδήμαρχος, Κώστας Βαρδαβάς, στα σχέδια της δημοτικής αρχής είναι η δημιουργία ενός πόλου ανάπτυξης και αναβάθμισης για το δυτικό Ηράκλειο. Κι αυτό θα γίνει με την παράλληλη αξιοποίηση του Παγκρητίου Σταδίου, τη δημιουργία μαρίνας για σκάφη αναψυχής και την επέκταση των αθλητικών εγκαταστάσεων – ανάπτυξη χώρων αναψυχής στην αναξιοποίητη μέχρι σήμερα έκταση που βρίσκεται στα δυτικά του γηπέδου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος