Run Greece: Το Ηράκλειο τρέχει την Κυριακή για το Αρκαλοχώρι

Για την ενίσχυση των σεισμόπληκτων του Αρκαλοχωρίου θα τρέξουν μικροί και μεγάλοι την ερχόμενη Κυριακή 17 Οκτωβρίου, ημέρα διεξαγωγής του Run Greece Ηράκλειο.

Όπως έχει ανακοινωθεί από τους διοργανωτές, για ακόμα μια χρονιά, οι δρομείς και περιπατητές της Κρήτης αθλούνται και προσφέρουν κοινωνικό έργο, καθώς τα έσοδα από τις συμμετοχές θα διατεθούν για την στήριξη των σεισμόπληκτων.

Οι εγγραφές συνεχίζονται στα Super Market Χαλκιαδάκης και στο Παγκρήτιο Στάδιοσήμερα Παρασκευή και αύριο, Σάββατο, οπότε και θα γίνει η παραλαβή των αριθμών συμμετοχής.
Το Σάββατο, από τις 10 το πρωί ως τις 8 το βράδυ, όλοι οι δρομείς θα παραλάβουν τον αριθμό και τον εξοπλισμό τους από το Παγκρήτιο Στάδιο (δυτική πλευρά, θύρα 1). Ταυτόχρονα όσοι δεν έχουν κάνει εγγραφή μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους και αμέσως μετά να παραλάβουν τον αριθμό τους.

Την Κυριακή ημέρα διεξαγωγής της διοργάνωσης θα παραμένει κλειστό για τα οχήματα το παραλιακό μέτωπο του Ηρακλείου από τις 7 το πρωί ως τις 2 μετά το μεσημέρι. Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα γίνει στο Παγκρήτιο Στάδιο στα 10 και 5 χλμ και μόνο για δρομείς εμβολιασμένους ή νοσήσαντες από την Covid – 19.

Διοργανωτές είναι ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.ΓΑ.Σ. Κρήτης, με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Κρήτης και τον Δήμο Ηρακλείου, μεγάλο χορηγό την ERGO Ασφαλιστική και τοπικoύς χορηγούς τα Super Market Χαλκιαδάκης και τις Μινωικές Γραμμές.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος