Πρωτοβουλία του ΚΕΣΑΝ για ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο

Διαδικτυακές ενημερωτικές συναντήσεις, με θέμα την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο και το ρόλο της οικογένειας, οργανώνει το ΚΕΣΑΝ Ηρακλείου για γονείς μαθητών δημοτικού σχολείου.

Σκοπός του προγράμματος είναι η ενημέρωση των γονέων σε ζητήματα ασφαλούς χρήσης του διαδικτύου και η αποφυγή πιθανών κινδύνων που ελλοχεύουν από την μη ορθή χρήση του, ειδικά σε μια περίοδο που, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που δημιούργησε η πανδημία του νέου κορονοϊού, η επαφή των παιδιών με το διαδίκτυο και η χρήση των νέων τεχνολογιών είναι αναπόφευκτη.

Κάθε διαδικτυακή ενημερωτική συνάντηση έχει περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων, μέχρι 10 άτομα, διαρκεί 2 ώρες περίπου, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται ο χρόνος διατύπωσης ερωτημάτων και συζήτησης και πραγματοποιείται μέσω του δωρεάν προγράμματος ομαδικών συνομιλιών, Webex, το οποίο χρειάζεται να έχουν εγκατεστημένο οι συμμετέχοντες στον υπολογιστή ή το κινητό τους.

Φόρμα συμμετοχής: https://forms.gle/So2s2WX5Sw7km1Qu8

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ