Πρόστιμα δεκάδων χιλιάδων ευρώ και λουκέτα σε Ηράκλειο και Σητεία

Βαριά πρόστιμα “έπεσαν” σε Ηράκλειο και Σητεία για παραβιάσεις των περιοριστικών μέτρων στη λειτουργία των καταστημάτων, μετά από ελέγχους που διενήργησε η αστυνομία.

Ένα ακόμα πρόστιμο καταλογίστηκε χθες σε μπαρ του δήμου Μαλεβιζίου στο Ηράκλειο, αφού ο ιδιοκτήτης όχι μόνο το κρατούσε ανοιχτό μετά τα μεσάνυχτα, αλλά η ορχήστρα συνέχιζε να παίζει ζωντανή μουσική με τους πελάτες να απολαμβάνουν το ποτό τους παρά την εφαρμογή των νέων μέτρων.

Επιπλέον, χθες το απόγευμα, κλιμάκιο της αστυνομίας Χερσονήσου επέβαλε πρόστιμο 11.000 ευρώ καθώς και λουκέτο 15 ημερών σε beach bar της περιοχής, επειδή βρέθηκαν όρθιοι τουρίστες που έπιναν το ποτό τους στην πισίνα. Το ίδιο beach bar είχε κλείσει ξανά πριν από μερικές μέρες, ωστόσο, πήρε αναστολή της απόφασης από το διοικητικό πρωτοδικείο Ηρακλείου.

Λίγες ώρες νωρίτερα, στην πλαζ του Καρτερού, η παρουσία ανδρών της ΕΛΑΣ διέκοψε πάρτι στην παραλία με δεκάδες θαμώνες που διασκέδαζαν ως τις τρεις τα ξημερώματα. Συνέλαβαν τον 20χρονο dj του πάρτι για διατάραξη κοινής ησυχίας και του επέβαλαν πρόστιμο 3.000 ευρώ για ύπαρξη ορθίων, ενώ στη Σητεία η αστυνομία βεβαίωσε πρόστιμο 10.000 ευρώ σε ιδιοκτήτη ταβέρνας ο οποίος σέρβιρε πελάτες στη μία τα ξημερώματα, παραβαίνοντας την οδηγία για κλείσιμο των καταστημάτων τα μεσάνυχτα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος