Προσκλήσεις για τη 85η ΔΕΘ από το Επιμελητήριο Ηρακλείου

Πρόσκληση για συμμετοχή στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης,  απευθύνει το Επιμελητήριο Ηρακλείου στις επιχειρήσεις μέλη του, που επιθυμούν να αναπτύξουν την εξωστρέφειά τους και το δίκτυο των πελατών τους.

Η έκθεση θα διεξαχθεί 5 – 13 Σεπτεμβρίου και το Επιμελητήριο θα συμμετάσχει με δικό του περίπτερο, στο οποίο θα μπορεί να φιλοξενήσει επιχειρήσεις με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Να σημειωθεί ότι σε όλους τους χώρους της έκθεσης θα τηρηθούν αυστηρά πρωτόκολλα ασφαλείας των συμμετεχόντων και των επισκεπτών, λόγω Covid-19.

Τιμώμενη χώρα φέτος είναι η Γερμανία, ενώ έχουν προγραμματιστεί  παράλληλες εκδηλώσεις για την τεχνολογία, τον πρωτογενή τομέα, την επιχειρηματικότητα, τη διατροφή και γαστρονομία, αλλά και συναυλίες, θεατρικά δρώμενα και δράσεις πολιτισμού.

Οι επιχειρήσεις που θα συμμετάσχουν στην 85η ΔΕΘ θα έχουν τη  δυνατότητα να διαθέσουν τα προϊόντα τους προς πώληση στον χώρο της έκθεσης, εφόσον τηρήσουν όλες τις προβλεπόμενες από το νόμο, διαδικασίες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Τρίτη 28 Ιουλίου, επικοινωνώντας με το Γραφείο Επιχειρηματικής Υποστήριξης του Επιμελητηρίου Ηρακλείου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος