Προφυλακίστηκε με την κατηγορία του βιασμού

Προφυλακίστηκε χθες με τη σύμφωνη γνώμη, ανακριτή και εισαγγελέα Ηρακλείου, ο 59χρονος που κατηγορείται για τη σεξουαλική κακοποίηση του 12χρονου ανιψιού του. Η απόφαση προκάλεσε την αντίδραση των συγγενών του που υποστηρίζουν ότι είναι αθώος, αναφέροντας ότι η Ιατροδικαστική εξέταση είναι καθαρή.

Μάλιστα η σύζυγος του 59χρονου φορτισμένη συναισθηματικά λιποθύμησε και κλήθηκε ασθενοφόρο προκειμένου να την μεταφέρει στο νοσοκομείο.
Την ίδια ώρα σύμφωνα με πληροφορίες ως σημαντικό στοιχείο παρουσιάζεται ένα ημερολόγιο, όπου το παιδί έγραφε κάποια πράγματα που σχετίζονται με την υπόθεση.
Υπενθυμίζεται ότι στον 59χρονο έχουν ασκηθεί διώξεις για τις κατηγορίες του βιασμού και της αποπλάνησης ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη κατ’ εξακολούθηση.
Ο Βαγγέλης Γιάνκοβιτς συνήγορος υπεράσπισης του 59χρονου, δήλωσε ότι ο εντολέας του αρνείται με σθένος τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι ουδέποτε πείραξε το παιδί. Ωστόσο δεν μπόρεσε να δώσει απάντηση γιατί έγινε αυτή η καταγγελία σε βάρος του.
Η γνωμάτευση του παιδοχειρουργού δεν εντοπίζει ευρήματα, και έτσι αναμένεται τώρα το πόρισμα του ιατροδικαστή.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος