Προφυλακίστηκε για τις διαρρήξεις

Προφυλακίστηκε χθες, μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο 35χρονος που συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη, για τη ληστεία σε βάρος δυο γυναικών μέσα στο σπίτι τους, στο κέντρο του Ηρακλείου.

Ο 35χρονος που πέρασε ένα καλώδιο στο λαιμό της μίας από τις δύο γυναίκες, εκτός από την πράξη της ληστείας, είναι αντιμέτωπος και με την κατηγορία των διακεκριμένων πράξεων κλοπών.
Από την προανάκριση, προέκυψε ότι έχει διαπράξει από την αρχή του χρόνου, 17 κλοπές σε σπίτια στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου, κλέβοντας χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 65.000 ευρώ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος