Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση της δημιουργίας του πολιτιστικού κέντρου Αμμουδίου, στο δήμο Μαλεβιζίου. Το κέντρο θα κατασκευαστεί στην κεντρική πλατεία του Οικοδομικού Συνεταιρισμού της ΑΤΕ.
Πρόκειται για ένα κτίριο πολιτιστικής έκφρασης και δημιουργίας που έρχεται να καλύψει μια περιοχή με έντονη οικιστική ανάπτυξη και αποτελεί το επιστέγασμα μια πολύχρονης προσπάθειας των τοπικών φορέων του Μαδέ, του Αμμουδίου, της Λυγαριάς, του Οικοδομικού Συνεταιρισμού ΑΤΕ, και της Δημοτικής Αρχής. Πρόσφατα είχε πραγματοποιηθεί σχετική συνάντηση του Δημάρχου Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη με τον διευθυντή της Αναπτυξιακής Ηρακλείου Γιώργο Μαυρογιάννη, παρουσία και του Αντιδημάρχου Θανάση Κύρκου, της Προέδρου της Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ. Εύης Αποστολάκη και των τοπικών φορέων, όπου είχαν συζητηθεί όλες οι τελευταίες λεπτομέρειες.
Το Πολιτιστικό Κέντρο θα περιλαμβάνει μια μεγάλη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων με υπόγειο και θα μπορεί να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδηλώσεις ενισχύοντας και το έργο των δραστήριων τοπικών φορέων. Αξίζει επίσης να τονιστεί ότι η χρηματοδότηση της μελέτης έγινε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αμμουδίου και τον Οικοδομικό Παραθεριστικό Συνεταιρισμό ΑΤΕ.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος