Πολιτιστικές εκδηλώσεις στο Ηράκλειο

Θεματική παράσταση αφήγησης με συνοδεία ζωντανής μουσικής και τίτλο: «Πλουμιστά παραμύθια για νεράιδες και παλικάρια», παρουσιάζεται αύριο στις 9 το βράδυ στο ανοιχτό θέατρο της Πύλης Βηθλεέμ. Στην αφήγηση είναι η Ευαγγελία Ορφανουδάκη, στις λύρες και το τραγούδι η Μαρία Σκουλά.

Την ίδια ώρα στο κηποθέατρο «Μάνος Χατζηδάκις», η Θεατρική Ομάδα του συλλόγου φίλων θεάτρου Ιεράπετρας, παρουσιάζει την κωμωδία: «Στον αγαπημένο μας συνάδελφο και φίλο».

Το Σάββατο στις 9.30 το βράδυ το Λυρικό Θέατρο και η Περιφέρεια Κρήτης, διοργανώνουν στο κηποθέατρο «Μάνος Χατζηδάκις», την  εκδήλωση: «Ρεσιτάλ Λυρικού Τραγουδιού», με την Ουγγαρέζα δραματική σοπράνο και καθηγήτρια πανεπιστημίου, Μαρία Τεμέζι, και το βαθύφωνο Μάνο Χριστοφακάκη, μαζί με τη Γαλλίδα πιανίστα, Μελισάν Σινσουλιέ.

Την Κυριακή στις 9.30 το βράδυ στο κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης», ο σύλλογος διάδοσης ελληνικών παραδοσιακών χορών και μουσικής, «Παραδοσιακό Εργαστήρι», και η Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου συνδιοργανώνουν την μουσικοθεατρική παράσταση με τίτλο: «Σαν παλιό σινεμά».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος