Ποινική δίωξη στους συλληφθέντες για το τραγικό περιστατικό με την φωτοβολίδα στον Αγ. Νικόλαο

Ποινική δίωξη για κατοχή και χρήση ναυτικών φωτοβολίδων άσκησε ο Εισαγγελέας στους δύο συλληφθέντες που ήταν παρόντες στο τραγικό περιστατικό όπου έχασε την ζωή του ένας 33χρονος από ναυτική φωτοβολίδα το περασμένο Σάββατο στον Αγ. Νικόλαο. Παραπέμφθηκαν σε τακτική δικάσιμο στις 13 Μαΐου και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Η ιατροδικαστική εξέταση στο σώμα του άτυχου 33χρονου επιβεβαίωσε ότι η ληγμένη -σύμφωνα με τους δύο συλληφθέντες- φωτοβολίδα που εξερράγη στα χέρια του, προκάλεσε εκτεταμένες και ανεπανόρθωτες βλάβες στην κοιλιακή χώρα και το συκώτι του.

Η προανάκριση συνεχίζεται, με τις αστυνομικές αρχές να αναζητούν τον ιδιοκτήτη σκάφους που έδωσε, σύμφωνα με τους συλληφθέντες, τις φωτοβολίδες σε αυτούς, τον οποίο δεν έχουν κατονομάσει.

Όπως επιβεβαίωσαν εκπρόσωποι του Λιμενικού Σώματος στην ΕΡΤ, οι φωτοβολίδες αυτές είναι επικίνδυνες για κάποιον που δεν ξέρει πως να τις χρησιμοποιήσει και καίνε με σφοδρότητα για 40 δευτερόλεπτα.

Η τοπική κοινωνία στον Άγιο Νικόλαο είναι σοκαρισμένη, καθώς ήταν ένα ιδιαίτερα αγαπητό άτομο ο 33χρονος. Διατηρούσε αρτοποιείο στην πόλη του Αγίου Νικολάου και αυτό που λένε οι κάτοικοι είναι ότι «ήταν ένας άνθρωπος, ένα παλικάρι που ήταν συνέχεια με το χαμόγελο στα χείλη». 

Η κηδεία του 33χρονου θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 20/3.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος