Ποδήλατα για τους πολίτες στον Αγ. Νικόλαο

Πραγματικότητα αποτελούν πλέον τα κοινόχρηστα ποδήλατα για τον Άγιο Νικόλαο, τα οποία παραδόθηκαν προς χρήση στη Δημοτική Ανώνυμη Εταιρία, η οποία στο εξής καλείται να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες σε κάθε ενδιαφερόμενο, στο πλαίσιο μιας πιο φιλικής συμπεριφοράς προς το περιβάλλον της πόλης.

Τα ποδήλατα παρέδωσε ο δήμαρχος, Αντώνης Ζερβός, κάνοντας γνωστό, ότι στον σταθμό που στο εξής θα λειτουργεί στη Μαρίνα, θα παρέχεται μια ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση σ’ όλους τους δημότες αλλά και στους και επισκέπτες, με στόχο την διευκόλυνση τους στις διαδρομές αναψυχής, αλλά και όπου χρειαστεί εντός της πόλεως του Αγίου Νικολάου.
Όπως έκανε γνωστό, ο πρώτος σταθμός διάθεσης ποδηλάτων θα λειτουργήσει στην Μαρίνα, αφού σύμφωνα με εκτιμήσεις της αρμόδιας υπηρεσίας στο συγκεκριμένο σημείο αναμένεται να υπάρξει μεγάλη ζήτηση.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος