Περισσότεροι από 1.000 εμβολιασμοί από τις κινητές μονάδες – Όλο το πρόγραμμα της εβδομάδας

Περισσότεροι από χίλιοι εμβολιασμοί έχουν γίνει από τις κινητές μονάδες που περιοδεύουν ανά την Κρήτη από την περασμένη Τρίτη, 6 Ιουλίου, οπότε και έγινε η πανελλαδική πρεμιέρα της λειτουργίας τους από το Τυμπάκι του δήμου Φαιστού.

Οι εμβολιασμοί από τις κινητές μονάδες, αλλά και κατ’ οίκον για τους ανθρώπους που αδυνατούν να μετακινηθούν, θα συνεχιστούν και την ερχόμενη εβδομάδα, με στόχο το ταχύτερο δυνατό “χτίσιμο” του τείχους ανοσίας απέναντι στον κορονοϊό και την επελαύνουσα μετάλλαξη “Δέλτα”.

Το πρόγραμμα της εβδομάδας

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε από την Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης και με σύνθημα “Μήνυμα Ζωής – Γιορτή Ελευθερίας”, κινητές μονάδες θα βρεθούν αύριο, Δευτέρα, 12 Ιουλίου, στην Παλαιόχωρα του δήμου Κανδάνου, στη Γωνιά του δήμου Ρεθύμνου, στον Άγιο Σύλλα του δήμου Ηρακλείου και στις Αρχάνες του δήμου Αρχανών – Αστερουσίων.
Την Τρίτη, 13 Ιουλίου, οι κινητές μονάδες θα βρίσκονται στα Κοντόπουλα του δήμου Χανίων, στην Επισκοπή του δήμου Ρεθύμνου, στο Βενεράτο του δήμου Ηρακλείου, στον Πύργο του δήμου Αρχανών Αστερουσίων και στο Μύρτο του δήμου Ιεράπετρας.
Την Τετάρτη, 14 Ιουλίου, εμβολιασμοί θα γίνονται στον Καμπανό του δήμου Κανδάνου, στον Εσταυρωμένο Ρεθύμνου, στα Πεζά του δήμου Αρχανών Αστερουσίων και στον Μακρύ Γυαλό Ιεράπετρας.
Την Πέμπτη, 15 Ιουλίου, το πρόγραμμα εμβολιασμών θα συνεχιστεί στα Κουνουπιδιανά Χανίων, στον Φουρφουρά του δήμου Αμαρίου, στον Κρουσώνα του δήμου Μαλεβιζίου και στο Παλαίκαστρο του δήμου Σητείας.
Την Παρασκευή, 16 Ιουλίου, εμβολιασμοί θα πραγματοποιούνται στο Κολυμπάρι του δήμου Πλατανιά, στον Φουρφουρά Αμαρίου, στην Επισκοπή Χερσονήσου και στη Σφάκα Σητείας.
Το Σάββατο, 17 Ιουλίου, ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της εβδομάδας στις Βουκολιές του δήμου Πλατανιά, στη Δροσιά Μυλοποτάμου, στο Μοχό Χερσονήσου και στη Ζήρο Σητείας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος