Περισσότερα από τρία φορτηγά με είδη πρώτης ανάγκης έφυγαν από Ηράκλειο για Εύβοια

Πρωτοφανής ήταν η ανταπόκριση των Ηρακλειωτών στο κάλεσμα του δήμου για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, η αποστολή των οποίων ξεκίνησε χθες με προορισμό την Εύβοια.
Περισσότερα από τρία φορτηγά με είδη πρώτης ανάγκης έφυγαν από Ηράκλειο για ΕύβοιαΜέσα σε λίγες ημέρες συγκεντρώθηκε ποσότητα πραγμάτων που γεμίζει περισσότερα από τρία φορτηγά την μεταφορά των οποίων ανέλαβαν αφιλοκερδώς κρητικές εταιρείες.

Με πρωτοβουλία της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Εθελοντισμού του δήμου Ηρακλείου και την συνδρομή της Αντιδημαρχίας Κοινωνικών Υπηρεσιών, συγκεντρώθηκαν σεντόνια, κλινοσκεπάσματα, ρούχα, παπούτσια, είδη προσωπικής υγιεινής, ζωοτροφές , ιατρικά είδη, φάρμακα κ.ά τα οποία «ταξίδεψαν» χθες για την Εύβοια.
Παράλληλα, μέρος των ειδών που μαζεύτηκαν θα μεταφέρει και θα διανείμει και ο Ερυθρός Σταυρός.

Περισσότερα από τρία φορτηγά με είδη πρώτης ανάγκης έφυγαν από Ηράκλειο για Εύβοια

Κάλεσμα και από το Επιμελητήριο Ηρακλείου

Ανοιχτό κάλεσμα στις επιχειρήσεις του Ηρακλείου για την συγκέντρωση συγκεκριμένων ειδών πρώτης ανάγκης που παράγουν ή εμπορεύονται, προκειμένου να καλυφθούν οι τεράστιες ανάγκες των πυρόπληκτων της Εύβοιας, απευθύνει το Επιμελητήριο Ηρακλείου.

Σύμφωνα με την έκκληση του Επιμελητηρίου Εύβοιας υπάρχει άμεση ανάγκη για ηλεκτρολογικό υλικό, βιομηχανικά είδη ύδρευσης, ζωοτροφές, γεννήτριες ψυγεία συντήρησης τροφίμων, σκούπες, σφουγγαρίστρες και σακούλες σκουπιδιών. Τα είδη θα πρέπει να έχουν συγκεντρωθεί μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη 18 Αυγούστου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος