Παραμένει διασωληνωμένη η 36χρονη έγκυος – Εξιτήριο για το νεογνό που νοσηλευόταν στο Βενιζέλειο

Σοβαρή παραμένει η κατάσταση της υγείας της 36χρονης εγκύου από το Ρέθυμνο, η οποία νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του Βενιζελείου νοσοκομείου Ηρακλείου, «χτυπημένη» από τον κορονοϊό.Σύμφωνα με πληροφορίες, οι νέες εξετάσεις που έγιναν στην γυναίκα, έδειξαν ότι δεν επιδέχεται μείωση του παρεχόμενου οξυγόνου, οπότε δεν πρόκειται ούτε σήμερα (1/9) να επιχειρηθεί η σταδιακή αφύπνισή της.
Η 36χρονη που διανύει την 24η εβδομάδα της κύησής της, εισήχθη την περασμένη Παρασκευή στην ΜΕΘ, λόγω αναπνευστικής ανεπάρκειας. Χθες οι γιατροί της Μονάδας προσπάθησαν να την αποσωληνώσουν, όμως η διαδικασία διακόπηκε καθώς έπεσε το επίπεδο του οξυγόνου της.

Εξιτήριο για το βρέφος

Στο μεταξύ, ευχάριστα είναι τα νέα για το νεογνό από χωριό του δήμου Μυλοποτάμου Ρεθύμνου, το οποίο νόσησε με κορονοϊό και νοσηλευόταν στην Μονάδα Νεογνών του Βενιζελείου νοσοκομείου. Το μόλις 29 ημερών κοριτσάκι, μετά από ένα 24ωρο χωρίς πυρετό, πήρε χθες το απόγευμα εξιτήριο από το νοσοκομείο και επέστρεψε στην οικογένεια του, τα περισσότερα μέλη της οποίας, ανάμεσά τους και η μητέρα του, νόσησαν από κορονοϊό.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος