Ξεκίνησε από το Δήμο Ηρακλείου η διανομή της επισιτιστικής βοήθειας στην πόλη και σε τοπικές κοινότητες. Στην πόλη γίνεται από τις Εργατικές Κατοικίες Αγίας Αικατερίνης, το Παγκρήτιο Στάδιο και την περιοχή Τάλως, ενώ αύριο θα γίνει στις Ασίτες, στις Δαφνές και στο Κυπαρίσσι.
Στο δήμο Μαλεβιζίου η διανομή ολοκληρώνεται αύριο σε Γάζι, Κρουσώνα και Τύλισο, ενώ στο Δήμο Γόρτυνας γίνεται σήμερα από το δημαρχείο στους Αγίους Δέκα.
Συνιστάται στους δικαιούχους να προσέρχονται λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και για την αποφυγή συνωστισμού θα πρέπει να προσέρχεται στο σημείο διανομής μόνο ένα άτομο ανά αίτηση. Για την παραλαβή των προϊόντων απαιτείται να έχουν μαζί τους, το βιβλιάριο κοινωνικής ασφάλισης ή άλλο επίσημο έγγραφο απ’ όπου προκύπτει ο Α.Μ.Κ.Α. των ίδιων και των μελών της οικογένειάς τους.
Την εγκριτική απόφαση του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης, και το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος