Στους ρυθμούς του φιλανθρωπικού ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ βετεράνων, της Εθνικής Ελλάδος του 2004 και της Ίντερ κινείται το Ηράκλειο.
Ο αγώνας θα γίνει απόψε στις 8.30 στο Παγκρήτιο, ωστόσο από χθες η πόλη ζει την ατμόσφαιρα του παιγνιδιού. Η πλατεία Ελευθερίας ντύθηκε στα γαλανόλευκα με τον κόσμο να υποδέχεται τον Ότο Ρεχάγκελ, το Θοδωρή Ζαγοράκη και το Γιώργο Καραγκούνη, μαζί με το ιστορικό τρόπαιο του 2004, στην εκδήλωση του συνδέσμου φίλων της Εθνικής ομάδας «Γαλανόλευκος Φάρος».
Νωρίτερα αντιπροσωπεία της εθνικής ομάδας επισκέφτηκε σχολεία της πόλης και συναντήθηκε με μαθητές δημοτικού. Σήμερα το πρόγραμμα προβλέπει επίσκεψη της ομάδας που έγραψε την πιο χρυσή σελίδα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου στον περιφερειάρχη και στο δήμαρχο Ηρακλείου, ενώ το βράδυ οι διοργανωτές περιμένουν περισσότερους από 10.000 θεατές.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος