Ο Γιώργος Κοντάκης επανεξελέγη πρύτανης στο Πανεπιστήμιο Κρήτης

Ο Γιώργος Κοντάκης επανεξελέγη στη θέση του πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης, συγκεντρώνοντας 9 από τις 11 ψήφους των μελών του συμβουλίου διοίκησης του ιδρύματος, που συνεδρίασε σήμερα, Τρίτη 9 Απριλίου.

Στην μυστική ψηφοφορία που έγινε ηλεκτρονικά, μέσω του ειδικού πληροφοριακού συστήματος «Ψηφιακή κάλπη ΖΕΥΣ», δύο από τα μέλη του συμβουλίου ψήφισαν λευκό.

Η διαδικασία ξεκίνησε με την παρουσίαση του προτεινόμενου σχεδίου ανάπτυξης 2024-2028 του Πανεπιστημίου Κρήτης (δείτε εδώ ) και των προτεινόμενων αντιπρυτάνεων με τους αντίστοιχους τομείς ευθύνης (δείτε εδώ ), από τον μοναδικό υποψήφιο για το αξίωμα του πρύτανη του Ιδρύματος, καθηγητή της Ιατρικής Σχολής Γιώργο Κοντάκη, στα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας και κατά τη διάρκεια της κοινής συνεδρίασης που ακολούθησε στα μέλη της συγκλήτου και του συμβουλίου διοίκησης του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Ακολούθησε η αξιολόγηση των προσόντων του υποψηφίου για το αξίωμα του πρύτανη και των προτεινόμενων αντιπρυτάνεων από τα μέλη του Συμβουλίου Διοίκησης και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η μυστική ψηφοφορία.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος