Νεκρός 56χρονος κτηνοτρόφος στο Οροπέδιο Λασιθίου

Ένας 56χρονος κτηνοτρόφος έχασε τη ζωή του στο Οροπέδιο Λασιθίου και συγκεκριμένα στην ορεινή περιοχή του Λιμνάκαρου. Την ώρα που πήγαινε να δει τα ζώα του στο ποιμνιοστάσιο και ενώ τα χιόνια είχαν καλύψει τα πάντα έχασε τις αισθήσεις του και κατέρρευσε πιθανώς από έμφραγμα.  

Στις 9.30 το πρωί ο γιος του 56χρονου, που είδε τον πατέρα του χωρίς τις αισθήσεις του ειδοποίησε τις αρχές. Κλιμάκιο της πυροσβεστικής από το Τζερμιάδων πλησίασε με τέσσερα οχήματα και 8 άνδρες το ποιμνιοστάσιο, το οποίο βρίσκεται σε δύσβατη περιοχή.

Οι πυροσβέστες, μάλιστα, χρειάστηκε να καλύψουν μια μεγάλη απόσταση με τα πόδια προκειμένου να φτάσουν, ενώ την ίδια ώρα μηχανήματα του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου, καθάρισαν το δρόμο από τα χιόνια ώστε να πλησιάσει όσο πιο κοντά γινόταν το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Τελικά ο 56χρονος μεταφέρθηκε από τους Πυροσβέστες στο ασθενοφόρο και στη συνέχεια στο Κέντρο Υγείας Τζερμιάδων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Στη συνέχεια η σορός του μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου για τη διενέργεια νεκροψίας.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ