Νέες αντιδράσεις για το ΒΟΑΚ

Συνεχίζονται, με αμείωτη ένταση, οι αντιδράσεις για τη δρομολόγηση της υλοποίησης του τμήματος του ΒΟΑΚ Ηράκλειο – Χανιά.
Με κοινή ανακοίνωσή τους, οι Νομαρχιακές Επιτροπές Ηρακλείου, Χανίων, Ρεθύμνου και Λασιθίου, της Νέας Δημοκρατίας, εκφράζουν την αντίθεσή τους, στην πρόθεση της Κυβέρνησης να δημοπρατήσει τον ΒΟΑΚ μόνο για τους τρεις από τους τέσσερις νομούς του νησιού, αφήνοντας εκτός, το Λασίθι. Την καλούν να αφήσει τους πειραματισμούς, να δει το έργο συνολικά, διότι, όπως επισημαίνει, «η προχειρότητα και η ανικανότητά τους και σε επίπεδο υποδομών θα δημιουργήσουν νέα προβλήματα στο μέλλον».

Στο μεταξύ, την σύγκλιση έκτακτου περιφερειακού συμβουλίου για το θέμα του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης, μετά και τις αντιδράσεις από τους φορείς του Λασιθίου, ζητεί με επιστολή του προς τον πρόεδρο του Σώματος, ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Ζερβάκης. Υποστηρίζει πως αν υλοποιηθεί ο σχεδιασμός που είναι σε εξέλιξη, η Κρήτη θα μετατραπεί σε ένα νησί δύο ταχυτήτων και επισημαίνει ότι ενόψει της επίσκεψης του πρωθυπουργού στην Κρήτη είναι η μεγάλη ευκαιρία του περιφερειακού συμβουλίου, να εκφράσει τη βούλησή του, για ένα νησί ισόρροπα ανεπτυγμένο και προοδευτικό.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος