Νέες αίθουσες νηπιαγωγείων στο Ηράκλειο

Τριάντα δύο καινούργιες αίθουσες για τις ανάγκες νηπιαγωγείων του δήμου Ηρακλείου, θα τοποθετηθούν σε οκτώ δημοτικά ακίνητα, που έχουν ήδη επιλεγεί, από τις Κτιριακές Υποδομές. Αυτό αποφασίστηκε στη σύσκεψη που έγινε χθες στο δημαρχείο, με τη συμμετοχή του αντιδημάρχου Παιδείας, Νίκου Αγγελάκη, του εντεταλμένου συμβούλου Δημοτικής Περιουσίας, Μανώλη Βασιλάκη, στελεχών των Κτιριακών Υποδομών και του Δήμου.

Στη συνάντηση τέθηκαν επί τάπητος τα ποιοτικά και τεχνικά χαρακτηριστικά των συγκεκριμένων αιθουσών, καθώς και τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει ο Δήμος, ώστε τα ακίνητα να αποκτήσουν τις απαιτούμενες προδιαγραφές (παροχές ρεύματος και  αποχέτευσης), προτού ξεκινήσει η κατασκευή τους.

Αμέσως μετά την συνάντηση, τόσο ο κ. Αγγελάκης όσο και ο κ. Βασιλάκης εξέφρασαν την ικανοποίησή τους τόσο για την υψηλή ποιότητα των αιθουσών, όσο και για την καλή διάθεση των στελεχών της ΚΤΥΠ για αγαστή συνεργασία,  ενώ  δεσμεύτηκαν ότι οι απαιτούμενες διαδικασίες θα κινηθούν όσο πιο γρήγορα γίνεται, προκειμένου τον Αύγουστο του 2020 το έργο να έχει ολοκληρωθεί.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος