Να ολοκληρωθεί η πρόσληψη των 18 επικουρικών ζητούν οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο Αγ. Νικολάου

«Παγωμένη» εδώ και ένα μήνα παραμένει η διαδικασία πρόσληψης 18 εργαζομένων ως επικουρικό προσωπικό στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου. Η 7η ΥΠΕ Κρήτης εδώ και περίπου ένα μήνα δεν προχωρά την διαδικασία πρόσληψης του αναγκαίου για τη λειτουργία του νοσοκομείου επικουρικού προσωπικού κάνοντας λόγο για «τεχνικό ζήτημα» στη διαδικασία.

Μέχρι και σήμερα δεν υπάρχει κάποιο επίσημο έγγραφο το οποίο να αναφέρεται στο «πάγωμα», ωστόσο ενώ η διαδικασία ξεκίνησε κανονικά ξαφνικά σταμάτησε. Οι 18 επικουρικοί εργαζόμενοι που ήρθαν στον Άγιο Νικόλαο από όλη την Ελλάδα για να δουλέψουν στο νοσοκομείο σύμφωνα με την προκήρυξη, στην οποία και συμμετείχαν και έχουν επιλεγεί, περιμένουν απαντήσεις χωρίς μέχρι και σήμερα να έχουν ενημερωθεί.

Μιλώντας για το θέμα ο πρόεδρος των εργαζομένων Γιώργος Μανουσάκης δήλωσε στην ΕΡΤ, «ενώ αρχικά εκδόθηκαν και οι 18 αποφάσεις και οι εργαζόμενοι ήρθαν από διάφορα μέρη της Ελλάδας και της Κρήτης για να αναλάβουν υπηρεσία, λίγο αργότερα ήρθε η απόφαση της Διοίκησης της 7ης ΥΠΕ Κρήτης παγώνοντας τη διαδικασία λόγω… ενός “τεχνικού λάθους”, όπως αναφέρθηκε ως αιτία. Ωστόσο από τότε έχει περάσει περίπου ένας μήνας και ούτε οι ανάγκες έχουν καλυφθεί σε ένα νοσοκομείο όπως αυτό του Αγίου Νικολάου, με μεγάλες ελλείψεις, αλλά και οι άνθρωποι, οι οποίοι παραιτήθηκαν από τις δουλειές τους, ελπίζοντας σε κάτι καλύτερο ή μετακόμισαν στον Άγιο Νικόλαο για να ξεκινήσουν την εργασία τους, είναι αυτή την ώρα μετέωροι».

Ο πρόεδρος των εργαζόμενων του νοσοκομείου Αγίου Νικολάου ζητά άμεσα να δοθεί λύση, επισημαίνοντας ότι και οι 18 αποφάσεις δεν έχουν ανακληθεί, ωστόσο μέχρι σήμερα παραμένουν «παγωμένες».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος