Μωβ θα φωταγωγηθεί την ερχόμενη Τετάρτη, στις 7.30 το απόγευμα, το κτίριο της Περιφέρειας Κρήτης, στο πλαίσιο δράσης ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον Παγκρεατικό Καρκίνο, που συνδιοργανώνουν ο Σύλλογος “Ευ Ζω με τον καρκίνο” και η Περιφέρεια.
Με την δράση αυτή ο Σύλλογος στηρίζει, την Παγκόσμια Ημέρα του Παγκρεατικού Καρκίνου στις 21 Νοεμβρίου 2019, και συμμετέχει στο παγκόσμιο κίνημα που συσπειρώνει περισσότερες από 80 οργανώσεις καρκίνου, από 30 χώρες και έξι ηπείρους για να ευαισθητοποιήσει και να εμπνεύσει δράση για τον Παγκρεατικό Καρκίνο.
Στόχος της δράσης αυτής είναι η ενημέρωση σχετικά με τα πρώιμα συμπτώματα και τους κινδύνους του καρκίνου του παγκρέατος και την επείγουσα ανάγκη για έγκαιρη διάγνωση, η οποία τελικά μπορεί να σώσει ζωές.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος