Την Τετάρτη και την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί, για τρίτη χρονιά, στο Πάρκο Γεωργιάδη, από την Ένωση Γονέων Μαθητών Ηρακλείου το διήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων, «Μαθητές- γονείς εν δράση».
Ένα διήμερο στο οποίο θα βρουν βήμα προβολής η μαθητική δημιουργία και φαντασία, παράλληλα με την συζήτηση γύρω από τα προβλήματα της παιδείας.
Μουσικά συγκροτήματα από μαθητές των σχολείων, θεατρικές παραστάσεις, δράσεις των μαθητών, θα γεμίσουν δύο μέρες πρόγραμμα, αποδεικνύοντας τις δυνατότητες των παιδιών όταν δοθούν οι ευκαιρίες, τη διάθεση για αναζήτηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.
Οι μικροί μαθητές θα απασχοληθούν δημιουργικά και οι φίλοι του αθλητισμού θα βρουν το δικό τους χώρο.
Οι γονείς θα έχουν την ώρα, για συζήτηση γύρω από τα προβλήματα της παιδείας, για το πως θα προσφέρουν στα παιδιά τους καλύτερη μόρφωση.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος