Μαύρη Κυριακή ξημέρωσε στ’ Ανώγεια

Μαύρη Κυριακή ξημέρωσε σήμερα στ’ Ανώγεια μετά το χθεσινοβραδινό επεισόδιο με τους δύο νεκρούς στο Περαχώρι. Χθες το βράδυ εκατοντάδες κάτοικοι του χωριού, αλλά και Ανωγειανοί απ’ όλη την Κρήτη, βρέθηκαν στο Κέντρο Υγείας όπου είχαν μεταφερθεί οι δύο νεκροί άλλα και ο τραυματίας.

Νεκροί είναι ένας 63χρονος, γνωστός μαντιναδολόγος, χοροδιδάσκαλος και ιδιοκτήτης καταστήματος πατέρας 5 παιδιών, και ο δεύτερος κτηνοτρόφος πατέρας δύο παιδιών.

Ο καυγάς ξεκίνησε ανάμεσα στον 30χρονο γιό του ενός και τον άλλον για κτηνοτροφικές διαφορές. Μπήκαν στη μέση οι ψυχραιμότεροι για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, αλλά που όλα έδειχναν ότι είχε περάσει το περιστατικό βγήκαν τα όπλα.

Ο πρώτος νεκρός μπήκε μπροστά για να προστατεύσει το γιό του,  δέχθηκε δύο σφαίρες στο στήθος και σκοτώθηκε. Βλέποντας νεκρό τον πατέρα του ο 30χρονος πυροβολεί 7 φορές αυτόν που πυροβόλησε τον πατέρα του και τον σκοτώνει. Στη συνέχεια έφυγε και αναζητείται από την αστυνομία.

Από τους πυροβολισμούς τραυματίζεται στο πόδι άλλος ένας 30χρονος, που δέχθηκε μια σφαίρα κάτω από το γόνατο. Μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Μαύρη Κυριακή ξημέρωσε στ’ ΑνώγειαΟι σοροί των δύο νεκρών μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων, ενώ στα Ανώγεια βρέθηκαν σε λίγη ώρα δεκάδες αστυνομικοί από Ηράκλειο και Ρέθυμνο, προκειμένου να αποτρέψουν πιθανή βεντέτα.

Με εντολή του εισαγγελέα Ρεθύμνου, η σορός του Λευτέρη Καλομοίρη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου και η σορός του Γιώργη Ξυλούρη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου σήμερα θα γίνουν οι νεκροψία- νεκροτομή από τους ιατροδικαστές.

Το σημείο όπου έγινε το αιματηρό περιστατικό αποκλείστηκε από την αστυνομία, που έχει ξεκινήσει από νωρίς το πρωί αυτοψία, αλλά και καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες.

Την ίδια ώρα η δημοτική αρχή αλλά και η πλειοψηφία των Ανωγειανών, πρέπει να διαχειριστεί την επόμενη μέρα προκειμένου να μην υπάρξει συνέχεια στο φονικό.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος