Μαθήματα για την εγκυμοσύνη και τον τοκετό στον Άγιο Νικόλαο

Μαθήματα γονεϊκής προετοιμασίας με στόχο την ενημέρωση για την εγκυμοσύνη, τον τοκετό, τη λοχεία και την περιποίηση του νεογνού, οργανώνει η διοίκηση του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου. Τα μαθήματα τελούν υπό την αιγίδα της Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης και του Δικτύου Πρωτοβάθμιων Υπηρεσιών Υγείας Μαίων-Μαιευτών Κρήτης.
Τα μαθήματα απευθύνονται σε μέλλουσες μητέρες από την 32η εβδομάδα κύησης και μετά και τους συντρόφους τους και θα διεξάγονται σε 4 συναντήσεις διάρκειας 2-3 ωρών η κάθε με τις ακόλουθες θεματικές ενότητες: Φυσιολογία και Ανάπτυξη του εμβρύου, Συμβουλές Διατροφής και Υγιεινής μητέρας, Ανατομία Γυναικείου Σώματος, Θέσεις και Στάσεις-Βοηθητικές ασκήσεις για τα διάφορα στάδια του τοκετού, Εκμάθηση Αναπνοών στα διάφορα στάδια του τοκετού, Τεχνικές Χαλάρωσης, Προετοιμασία για το θηλασμό και τη λοχεία, Περιποίηση νεογνών.
Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα 18:00 έως 21:00 σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο 2ο όροφο του Μαιευτικού–Γυναικολογικού Τμήματος του νοσοκομείου Αγίου Νικολάου, με τη χρήση κατάλληλου εξοπλισμού και την εθελοντική συμμετοχή Μαιών-Μαιευτών του τμήματος.
Πληροφορίες-Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 2841343228 (Δευτέρα-Παρασκευή 07:00-15:00).

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος